Praktijkverpleegkundige somatiek/ouderenzorg – Huisartsenpraktijk De Brink – Wezep

Welkom bij huisartsenpraktijk de Brink. 
U vindt hier alle informatie over onze praktijk: wie is wie, onze openingstijden, onze bereikbaarheid, veel gestelde vragen en ander gezondheidsnieuws.

Praktijkfolder downloaden

De receptenlijn verdwijnt
Het is vanaf heden niet meer mogelijk om de receptenlijn in te spreken.
Vanuit zowel de huisarts al de apotheek is er hard gewerkt om waar mogelijk zoveel mogelijk patiënten op te nemen in de automatische herhaalservice. De recepten in de automatische herhaalservice worden periodiek door uw huisarts gecontroleerd.

U kunt uw medicatie die niet in de automatische herhaalservice zit herhalen via de assistente, online via bijvoorbeeld Mijngezondheid.net de MedGemak app of het portaal van uw apotheek. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de assistente. Vooral voor medicatie die u niet chronisch gebruikt vinden wij het prettig u te spreken alvorens wij het recept herhalen.

Wij snappen dat dit voor sommige even wennen is. Bij vragen hierover mag u altijd contact opnemen met de assistente.

APP MedGemak
Via de app MedGemak of Mijngezondheid.net kunt u online veel zaken regelen.  Klik op de afbeelding voor meer informatie.

 

 

Terug naar overzicht

Praktijkverpleegkundige somatiek/ouderenzorg

Geertje van der Horst, praktijkverpleegkundige somatiek/ouderenzorg.

Wat doet een praktijkondersteuner ouderenzorg?

De focus ligt op ondersteuning, begeleiding en de organisatie van zorg voor de oudere patient. Ik werk naast de huisarts in de zorg aan kwetsbare ouderen. Dit om vanuit mijn verpleegkundige expertise bij te dragen aan de juiste zorg op de juiste plek. Het doel is om met passende hulp en ondersteuning redzaam in uw eigen woonomgeving te blijven wonen. Tijdens een huisbezoek worden er vragen gesteld over zaken als beweging, medicatie, vervoer, vergeetachtigheid, sociale activiteiten en zelfzorg. Samen kijken we naar mogelijke oplossingen. U kunt telefonisch contact met mij opnemen bij vragen over uw moeder en/of uw vader via de assistente.

Publicatiedatum: 18-01-2023