Podotherapeut Innofeet – Huisartsenpraktijk De Brink – Wezep

Kiezen voor de juiste zorg

 

Vrijdag 21 april a.s. had Aline haar laatste werkdag op de praktijk.

Zij gaat genieten van meer vrije tijd!

Wij bedanken Aline voor al haar inzet en betrokkenheid met u en ons.

APP MedGemak

  

 

Podotherapeut Innofeet

Allerlei problemen in uw lichaam komen mogelijk voort uit uw voeten. Wij helpen u daarom zowel met voetproblemen als met klachten die uit een afwijkend functioneren van uw voeten voortkomen. Denkt u hierbij aan enkel-, knie-, heup-, en lage rugklachten. 

Specialisten
Een podotherapeut is de specialist van de voet in relatie tot het gehele lichaam en de enige voetspecialist in Nederland welke door de wet wordt beschermd. Heeft u specifieke voet(gerelateerde) problemen bij het uitvoeren van uw sport of heeft u diabetes? Bij ons werken diverse podotherapeuten die specialist zijn op één van deze gebieden. 
Zij vallen op door hun ervaring en kennis. Ook behandelen onze podotherapeuten specifieke voetproblemen bij kinderen, 65+’ers, werkenden en oncologiepatiënten.  U vindt ons op meer dan 50 locaties dus er is altijd een locatie bij u in de buurt. Bij onze podotherapeuten kunt u sinds 2011 terecht zonder verwijzing van uw (huis)arts of specialist. Indien u wel een verwijzing heeft, neemt u deze dan mee naar uw afspraak.  

Op donderdag is Casper Mars aanwezig. Hij zit beneden in spreekkamer 8. U kunt plaats nemen in de wachtkamer beneden.