Podotherapeut Innofeet – Huisartsenpraktijk De Brink – Wezep

Welkom bij huisartsenpraktijk de Brink. 
U vindt hier alle informatie over onze praktijk: wie is wie, onze openingstijden, onze bereikbaarheid, veel gestelde vragen en ander gezondheidsnieuws.

Praktijkfolder downloaden

De receptenlijn verdwijnt
Het is vanaf heden niet meer mogelijk om de receptenlijn in te spreken.
Vanuit zowel de huisarts al de apotheek is er hard gewerkt om waar mogelijk zoveel mogelijk patiënten op te nemen in de automatische herhaalservice. De recepten in de automatische herhaalservice worden periodiek door uw huisarts gecontroleerd.

U kunt uw medicatie die niet in de automatische herhaalservice zit herhalen via de assistente, online via bijvoorbeeld Mijngezondheid.net de MedGemak app of het portaal van uw apotheek. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de assistente. Vooral voor medicatie die u niet chronisch gebruikt vinden wij het prettig u te spreken alvorens wij het recept herhalen.

Wij snappen dat dit voor sommige even wennen is. Bij vragen hierover mag u altijd contact opnemen met de assistente.

APP MedGemak
Via de app MedGemak of Mijngezondheid.net kunt u online veel zaken regelen.  Klik op de afbeelding voor meer informatie.

 

 

Podotherapeut Innofeet

Allerlei problemen in uw lichaam komen mogelijk voort uit uw voeten. Wij helpen u daarom zowel met voetproblemen als met klachten die uit een afwijkend functioneren van uw voeten voortkomen. Denkt u hierbij aan enkel-, knie-, heup-, en lage rugklachten. 

Specialisten
Een podotherapeut is de specialist van de voet in relatie tot het gehele lichaam en de enige voetspecialist in Nederland welke door de wet wordt beschermd. Heeft u specifieke voet(gerelateerde) problemen bij het uitvoeren van uw sport of heeft u diabetes? Bij ons werken diverse podotherapeuten die specialist zijn op één van deze gebieden. 
Zij vallen op door hun ervaring en kennis. Ook behandelen onze podotherapeuten specifieke voetproblemen bij kinderen, 65+’ers, werkenden en oncologiepatiënten.  U vindt ons op meer dan 50 locaties dus er is altijd een locatie bij u in de buurt. Bij onze podotherapeuten kunt u sinds 2011 terecht zonder verwijzing van uw (huis)arts of specialist. Indien u wel een verwijzing heeft, neemt u deze dan mee naar uw afspraak.  

Op donderdag is Casper Mars aanwezig. Hij zit beneden in spreekkamer 8. U kunt plaats nemen in de wachtkamer beneden.