Wrattenbehandeling met stikstof – Huisartsenpraktijk De Brink – Wezep

Welkom bij huisartsenpraktijk de Brink. 
U vindt hier alle informatie over onze praktijk: wie is wie, onze openingstijden, onze bereikbaarheid, veel gestelde vragen en ander gezondheidsnieuws.

Praktijkfolder downloaden

De receptenlijn verdwijnt
Het is vanaf heden niet meer mogelijk om de receptenlijn in te spreken.
Vanuit zowel de huisarts al de apotheek is er hard gewerkt om waar mogelijk zoveel mogelijk patiënten op te nemen in de automatische herhaalservice. De recepten in de automatische herhaalservice worden periodiek door uw huisarts gecontroleerd.

U kunt uw medicatie die niet in de automatische herhaalservice zit herhalen via de assistente, online via bijvoorbeeld Mijngezondheid.net de MedGemak app of het portaal van uw apotheek. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de assistente. Vooral voor medicatie die u niet chronisch gebruikt vinden wij het prettig u te spreken alvorens wij het recept herhalen.

Wij snappen dat dit voor sommige even wennen is. Bij vragen hierover mag u altijd contact opnemen met de assistente.

APP MedGemak
Via de app MedGemak of Mijngezondheid.net kunt u online veel zaken regelen.  Klik op de afbeelding voor meer informatie.

 

 

Wrattenbehandeling met stikstof

U kunt dagelijks bij ons terecht op afspraak voor het aanstippen van wratten met stikstof. Het aparte wratten spreekuur zoals we dat vroeger hadden vervalt daarom.

Wij verzoeken u voor het behandelen van wratten een afspraak te maken met de assistente.

Tijdens het wrattenspreekuur wordt de wrat bevroren met vloeibare stikstof. Een dag later treedt blaarvorming op, waarbij de wrat door de blaar omhoog geduwd wordt. Probeer de blaar heel te laten (bijvoorbeeld door hem te beschermen met een pleister). Na enkele dagen zal de wrat loslaten.

Zie de link hieronder van thuisarts.nl voor meer informatie.

https://www.thuisarts.nl/wratten/ik-heb-last-van-wratten