Afspraken – Huisartsenpraktijk De Brink – Wezep

Welkom bij huisartsenpraktijk de Brink. 
U vindt hier alle informatie over onze praktijk: wie is wie, onze openingstijden, onze bereikbaarheid, veel gestelde vragen en ander gezondheidsnieuws.

Praktijkfolder downloaden

De receptenlijn verdwijnt
Het is vanaf heden niet meer mogelijk om de receptenlijn in te spreken.
Vanuit zowel de huisarts al de apotheek is er hard gewerkt om waar mogelijk zoveel mogelijk patiënten op te nemen in de automatische herhaalservice. De recepten in de automatische herhaalservice worden periodiek door uw huisarts gecontroleerd.

U kunt uw medicatie die niet in de automatische herhaalservice zit herhalen via de assistente, online via bijvoorbeeld Mijngezondheid.net de MedGemak app of het portaal van uw apotheek. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de assistente. Vooral voor medicatie die u niet chronisch gebruikt vinden wij het prettig u te spreken alvorens wij het recept herhalen.

Wij snappen dat dit voor sommige even wennen is. Bij vragen hierover mag u altijd contact opnemen met de assistente.

APP MedGemak
Via de app MedGemak of Mijngezondheid.net kunt u online veel zaken regelen.  Klik op de afbeelding voor meer informatie.

 

 

Afspraken

Om een afspraak te maken belt u met onze assistente via tel 038 – 376 12 07, optie 3.

De assistente zal u vragen naar de reden van uw komst. Zo kan zij inschatten op welke termijn u gezien moet worden. Ook zorgt dit voor een zo goed mogelijke planning van het spreekuur. Soms kan de assistente u al voldoende helpen met een advies; hiervoor is zij opgeleid.
U kunt erop rekenen dat de assistente net zo zorgvuldig omgaat met uw medische gegevens als de arts. Zij valt onder het beroepsgeheim van de arts.

Voor een goed verloop van het spreekuur verzoeken wij u niet meer dan één klacht tegelijk te bespreken. Mocht u toch meerdere klachten hebben, geef dit dan tevoren aan bij de assistente. Zij kan dan vast inschatten of een langere  afspraak nodig is. De arts bekijkt in zo’n geval samen met u of er voldoende tijd is om alles zorgvuldig te  bespreken, of dat er een vervolg afspraak gemaakt moet worden.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is naar de praktijk te komen doordat u ernstig ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, kan de huisarts u thuis bezoeken.
Graag vóór 10.00 uur een huisbezoek aanvragen bij de assistente.

De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek noodzakelijk is. Onderzoeken en behandelingen zijn beter en gemakkelijker op de praktijk uit te voeren.

Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd hebben of niet beschikken over vervoer om naar de praktijk te komen.

Stelt u prijs op een huisbezoek of contact na ontslag uit het ziekenhuis, dan verzoeken wij u dit zelf aan ons te laten weten.