Openingstijden – Huisartsenpraktijk De Brink – Wezep

Welkom bij huisartsenpraktijk de Brink. 
U vindt hier alle informatie over onze praktijk: wie is wie, onze openingstijden, onze bereikbaarheid, veel gestelde vragen en ander gezondheidsnieuws.

Praktijkfolder downloaden

De receptenlijn verdwijnt
Het is vanaf heden niet meer mogelijk om de receptenlijn in te spreken.
Vanuit zowel de huisarts al de apotheek is er hard gewerkt om waar mogelijk zoveel mogelijk patiënten op te nemen in de automatische herhaalservice. De recepten in de automatische herhaalservice worden periodiek door uw huisarts gecontroleerd.

U kunt uw medicatie die niet in de automatische herhaalservice zit herhalen via de assistente, online via bijvoorbeeld Mijngezondheid.net de MedGemak app of het portaal van uw apotheek. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de assistente. Vooral voor medicatie die u niet chronisch gebruikt vinden wij het prettig u te spreken alvorens wij het recept herhalen.

Wij snappen dat dit voor sommige even wennen is. Bij vragen hierover mag u altijd contact opnemen met de assistente.

APP MedGemak
Via de app MedGemak of Mijngezondheid.net kunt u online veel zaken regelen.  Klik op de afbeelding voor meer informatie.

 

 

Openingstijden

De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00.

Buiten deze tijden kunt u voor spoedeisende huisartsenzorg terecht bij de Huisartsenpost Zwolle. Bel altijd eerst met 0900-333 63 33. U vindt de huisartsenpost naast de Spoed Eisende Hulp van het Isala ziekenhuis te Zwolle, Dr. van Heesweg 2. Voor meer informatie over de huisartsenpost: www.medrie.nl/locatie/huisartsenpost-zwolle

Vakanties:

Tijdens afwezigheid van uw huisarts blijft de praktijk gewoon geopend. Onze assistente zal u een afspraak aanbieden bij een van de andere huisartsen. Om u tijdig te kunnen helpen, roepen wij soms de ondersteuning in van waarnemend huisartsen. Hierbij werken we zoveel mogelijk samen met een kleine groep vaste waarnemers, zodat u zoveel mogelijk met een vertrouwd gezicht te maken krijgt.