POH Somatiek – Huisartsenpraktijk De Brink – Wezep

Welkom bij huisartsenpraktijk de Brink. 
U vindt hier alle informatie over onze praktijk: wie is wie, onze openingstijden, onze bereikbaarheid, veel gestelde vragen en ander gezondheidsnieuws.

Praktijkfolder downloaden

De receptenlijn verdwijnt
Het is vanaf heden niet meer mogelijk om de receptenlijn in te spreken.
Vanuit zowel de huisarts al de apotheek is er hard gewerkt om waar mogelijk zoveel mogelijk patiënten op te nemen in de automatische herhaalservice. De recepten in de automatische herhaalservice worden periodiek door uw huisarts gecontroleerd.

U kunt uw medicatie die niet in de automatische herhaalservice zit herhalen via de assistente, online via bijvoorbeeld Mijngezondheid.net de MedGemak app of het portaal van uw apotheek. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de assistente. Vooral voor medicatie die u niet chronisch gebruikt vinden wij het prettig u te spreken alvorens wij het recept herhalen.

Wij snappen dat dit voor sommige even wennen is. Bij vragen hierover mag u altijd contact opnemen met de assistente.

APP MedGemak
Via de app MedGemak of Mijngezondheid.net kunt u online veel zaken regelen.  Klik op de afbeelding voor meer informatie.

 

 

POH Somatiek

In onze praktijk wordt de zorg voor mensen met hart- en vaatziekten, diabetes (suikerziekte) en chronische longziekten (COPD) voor een belangrijk deel uitgevoerd door de praktijkondersteuner/-verpleegkundige. In samenwerking met uw huisarts stemmen zij met u de controles en behandeling af. Daarnaast nemen zij de tijd om met u persoonlijk te kijken naar het omgaan met de aandoening. Wat betekent het voor u om deze ziekte te hebben? Ze geven adviezen op maat voor uw leefstijl, bijvoorbeeld – als u dat wilt – hulp bij het stoppen met roken.

Verder zetten zij zich waar nodig in voor de zorg voor oudere mensen, die soms kampen met veel aandoeningen tegelijk. In samenwerking met de huisarts en/of andere zorgverleners (bijvoorbeeld de thuiszorg, fysiotherapeut) kunt u ondersteuning/informatie krijgen.

U kunt met hen een afspraak maken na verwijzing door uw huisarts.