POH Somatiek – Huisartsenpraktijk De Brink – Wezep

Huisartsenpraktijk de Brink

Welkom op onze website!

U kunt hier terecht voor praktijkinformatie en nieuwsberichten.

VANAF HEDEN VERZOEKEN WIJ U OM BIJ HET BETREDEN VAN DE PRAKTIJK WEER EEN MONDKAPJE TE DRAGEN, ALVAST BEDANKT!

Hoe we samen Corona klein krijgen? Bekijk het filmpje in de link, met enkele bekenden uit de gemeente Oldebroek, waaronder Hilbert Kraaij. De link: https://www.youtube.com/watch?v=yddhKVQ1OTY&t=1s

Afgelopen donderdag 25 november gaven wij onze griepvaccinaties.
Heeft u dit moment gemist of  heeft u er niet 1 kunnen krijgen?
De inhaaldatum is op donderdag 9 december a.s. van 17.00 - 18.00 uur. Dit gebeurt op de praktijk!

Bij uw komst graag een mondkapje dragen. Blijf thuis als u 1 of meerdere van deze klachten heeft: verkoudheid, keelpijn, koorts, niezen, hoesten, opeens moe, niet meer ruiken of proeven.

Houdt 1,5 meter afstand van anderen.
Neem uw oproepbrief mee.
Draag kleding waarbij u gemakkelijk uw bovenarm vrij kan maken.

Mocht u niet in staat zijn om naar de praktijk te komen, wilt u dan even bellen? Wij kunnen dan op een ander moment bij u aan huis de prik komen geven.

Zie voor meer informatie over de griep- en/of pneumokokkenvaccinatie het kopje "Nieuws".

POH Somatiek

In onze praktijk wordt de zorg voor mensen met hart- en vaatziekten, diabetes (suikerziekte) en chronische longziekten (COPD) voor een belangrijk deel uitgevoerd door de praktijkondersteuner/-verpleegkundige. In samenwerking met uw huisarts stemmen zij met u de controles en behandeling af. Daarnaast nemen zij de tijd om met u persoonlijk te kijken naar het omgaan met de aandoening. Wat betekent het voor u om deze ziekte te hebben? Ze geven adviezen op maat voor uw leefstijl, bijvoorbeeld – als u dat wilt – hulp bij het stoppen met roken.

Verder zetten zij zich waar nodig in voor de zorg voor oudere mensen, die soms kampen met veel aandoeningen tegelijk. In samenwerking met de huisarts en/of andere zorgverleners (bijvoorbeeld de thuiszorg, fysiotherapeut) kunt u ondersteuning/informatie krijgen.

U kunt met hen een afspraak maken na verwijzing door uw huisarts.