Zorg dat u in de juiste praktijk plaatsneemt! – Huisartsenpraktijk De Brink – Wezep

Welkom bij huisartsenpraktijk de Brink. 
U vindt hier alle informatie over onze praktijk: wie is wie, onze openingstijden, onze bereikbaarheid, veel gestelde vragen en ander gezondheidsnieuws.

Praktijkfolder downloaden

De receptenlijn verdwijnt
Het is vanaf heden niet meer mogelijk om de receptenlijn in te spreken.
Vanuit zowel de huisarts al de apotheek is er hard gewerkt om waar mogelijk zoveel mogelijk patiënten op te nemen in de automatische herhaalservice. De recepten in de automatische herhaalservice worden periodiek door uw huisarts gecontroleerd.

U kunt uw medicatie die niet in de automatische herhaalservice zit herhalen via de assistente, online via bijvoorbeeld Mijngezondheid.net de MedGemak app of het portaal van uw apotheek. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de assistente. Vooral voor medicatie die u niet chronisch gebruikt vinden wij het prettig u te spreken alvorens wij het recept herhalen.

Wij snappen dat dit voor sommige even wennen is. Bij vragen hierover mag u altijd contact opnemen met de assistente.

APP MedGemak
Via de app MedGemak of Mijngezondheid.net kunt u online veel zaken regelen.  Klik op de afbeelding voor meer informatie.

 

 

Terug naar overzicht

Zorg dat u in de juiste praktijk plaatsneemt!

Naast onze praktijk is het gebouw van Praktijk Veldweg gereed gekomen. Eén locatie, twee verschillende huisartsen praktijken.

Zorg ervoor dat u in de juiste wachtkamer gaat zitten. Wij blijven op onze vertrouwde plek Verlengde Meidoornstraat 11, waar u al bijna 10 jaar terecht kunt. Dit is het linkse gebouw, waar ook de Apotheek (Veluwelaan) in is gevestigd. In ons gebouw vindt u ook de podotherapeut van Innofeet en de diëtist van Verian.

In het nieuwe gebouw aan de rechterkant (Verlengde Meidoornstraat 9), vindt u de praktijk Veldweg (Arts en Zorg). Ook de fysiotherapiepraktijk (Slot) en de cesartherapeute zijn daarheen verhuisd.

Publicatiedatum: 01-06-2021