Wondzorg vanuit ziekenhuis naar huisartsenpraktijk – Huisartsenpraktijk De Brink – Wezep

Welkom bij huisartsenpraktijk de Brink. 
U vindt hier alle informatie over onze praktijk: wie is wie, onze openingstijden, onze bereikbaarheid, veel gestelde vragen en ander gezondheidsnieuws.

Praktijkfolder downloaden

De receptenlijn verdwijnt
Het is vanaf heden niet meer mogelijk om de receptenlijn in te spreken.
Vanuit zowel de huisarts al de apotheek is er hard gewerkt om waar mogelijk zoveel mogelijk patiënten op te nemen in de automatische herhaalservice. De recepten in de automatische herhaalservice worden periodiek door uw huisarts gecontroleerd.

U kunt uw medicatie die niet in de automatische herhaalservice zit herhalen via de assistente, online via bijvoorbeeld Mijngezondheid.net de MedGemak app of het portaal van uw apotheek. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de assistente. Vooral voor medicatie die u niet chronisch gebruikt vinden wij het prettig u te spreken alvorens wij het recept herhalen.

Wij snappen dat dit voor sommige even wennen is. Bij vragen hierover mag u altijd contact opnemen met de assistente.

APP MedGemak
Via de app MedGemak of Mijngezondheid.net kunt u online veel zaken regelen.  Klik op de afbeelding voor meer informatie.

 

 

Terug naar overzicht

Wondzorg vanuit ziekenhuis naar huisartsenpraktijk

Sinds kort kunt u bij ons ook terecht voor gespecialiseerde wondzorg. Gezamenlijk met thuiszorg organisatie Quality zorg en de Wondpoli van het Isala ziekenhuis leveren wij zorg dicht bij huis in uw eigen huisartsenpraktijk of zonodig aan huis.

Mw. Suzanne Volkerink, verpleegkundig specialist wondzorg, zal iedere vrijdag aanwezig zijn in de praktijk voor onderzoek en behandeling van wonden. Er zal speciale aandacht zijn voor achterliggende problemen: waarom krijgt iemand een wond. Als je de onderliggende oorzaak aanpakt, geneest de wond ook beter.

Dit gezamenlijke initiatief past mooi bij de beweging om zorg waar mogelijk uit het ziekenhuis te verplaatsen naar dichtbij huis. Ervaringen in andere huisartsenpraktijken in de regio zijn erg positief.

U kunt op het wondspreekuur terecht na telefonisch contact met uw assistente/huisarts.

Publicatiedatum: 01-06-2021